Siyaset yaptığını sanan efendi…

Korkuyorsa korkuyorum desin çenesini kapatıp köşesine çekilsin otursun.

Yada şeffaf olsun.

Efendim Adil Öksüze kim GPS cihazı ithal ettiyse sorumlusu odur diyor… Şifahen bazı konularda bir şey bildiğini ima ediyor.

Bir şeyler bilebilir bu çok normal zira ‘görünen köy kılavuz istemez!’ özdeyişi gibi her şey ayan beyan ortada iken, iş bunun adını doğru koymaktan geçiyor.

Adını net olarak koyma işi gündeme gelince dilinin altına yerleştirdiğin baklaya sığınmak bunu siyasete dönüştürme çabası bire bir Oportünizm kendisidir.

Kılıçdaroğlu dilinin altındaki baklayı eveleyip geveleyip durmasın bu darbenin baş sorumluları falan falan kişidir diyerek net konuşmalıdır.

Korkmak insani bir durumdur korkularını empati yapabilirim, korkan adam susar, bu hem susmuyor baklasına sığınarak hemde net konuşmuyor.

Dilinin altına yerleştirdiği baklasının müsade ettiği kadar madde madde sıralıyor:

” 1- Meclis’te kurulan komisyonunun darbenin ana boyutunu ortaya çıkarması iktidar tarafından engellendi. Darbenin kilit bürokratları Meclis’e gelmedi. Bu bizi kuşkulandırdı.

2- FETÖ’yle ilgili ana iddianameyi hazırlayan savcı görevden alındı.

3- Ana çatı iddianamesine dair önemli kuşkular var. İddianamede bazı bölümler arasında kopukluklar var. Nokta nokta gidiyor, sonra üst akıl diye bir bölüm başlıyor. Bu, darbe girişimini kapatma çabası olduğu kuşkusunu ortaya çıkardı.

4- 6 Haziran tarihli FETÖ terör örgütüyle ilgili iddianame var. Orada FETÖ’nün darbe yapacağı söyleniyor. Darbe yapacak güce eriştiğine dikkat çekiliyor. Peki, bu biline biline darbe niye önlenemedi?’’

Bu darbeyi örgütleyen şu kişiler diye adını koymadan çekiniyor.

Grekoromen güreşçileri gibi arkaya dolanıp beş puan almayı yeğliyor.

Darbe girişimini MİT müsteşarı Hakan Fidan ile Tayyip Erdoğan’ın referanduma giden başkanlık sultasını başarıya dönüştürmenin stratejisi olduğunu daha önce yazmıştım.

Başkanlık sistemi sürecinin bir ameliyatı olduğunu, darbe girişiminin sorumlusu (bu ikilinin örgütlediğini açık açık söyleyemiyorsa) politika yapıyorum diye efelenip konuşmasın.

Adil Öksüz neden bırakıldı diyor!

Öllüğün körü için bırakıldı Kılıçdaroğlu.

Adam zaten MİT Ajanıydı Hakan Fidan ile Erdoğan’ın sana neden bırakıldığını mı anlatacaklarını sanıyorsun?

Sen koştura koştura ‘Yeni Kapı Ruhuna’git…

Darbe mi? Tatbikat mı? Muamması sürerken, Kılıçdaroğlu gibi korkuları olup darbe tezgahının sorumlularının adını bir türlü koyamayanlar için ben bu adreste TIKLAYIN yazmıştım.

Ama sen her zamanki gibi okumadın, dehşet dengiz yüksek bilgilerine dayanarak darbecileri lanetlemek için ‘Yeni Kapı Ruhunu’ yaşatmaya gittin.

Aslında asal (gerçek) darbecileri desteklemek için işbirliğine gittin.

Pabucumun kaşarlanmış bütün kül yutmazları sanki CHP’nin içinde…

CHP’nin içinden hiç mi kültürlü birisi yok? CHP salakların bileşkesinden oluştuğunu ben sanmıyorum. Birisi bu ”baklacıya” çevresinde ne olup bittiğini bilebilmesi için takip etmesi gerektiğini bu yüzden okuma alışkanlığı edinmesi gerektiğini anlatsın.

Ağzında baklayı eveleyip geveleyip duruyor, bir türlü diyemiyor darbenin asıl katilleri Tayyip Erdoğan ve Hakan Fidan  Ve Hulisi Akar olduğunu bir türlü dillendiremiyor.

Dilinin altında bakla ile siyaset yaptığını sanan adam;

Ya sus, ya Konuş!

Ali Galip Sayılgan

Bu yazı GENEL kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.