‘AŞI OLMAYANLAR YÜZÜNDEN RİSK ALTINDAYIZ’ DİYENLERE HÖST! DİYEBİLMEK…

Hava fena halde ağır, bağır bağırabildiğin kadar, bağırtın kuru gürültün kendi duyduğun kadardır. Kendi duyduğumuz kuru gürültümüz içinde propaganda içerikli dayatmaları çözümlemeye, başkalarını ikna etme yerine, kendi kendimizi ikna etmeye çalışmaktan aslında başka bir şey yapmıyoruz.

Yukarıda resim formatında verdiğim iki haber var birisi Cumhuriyet Gazetesinin (1) diğeri ise Sözcü Gazetesinin. (2) ‘Aşı karşıtı Covit 19’a yakalanıp ölmüş’ şeklinde bir aşı karşıtını haberleştirmiş. Sözcü ise ”Pfizer / BioNTech aşısından ölen 24 kişiyi” haberleştirmiş.

Geçen bir arkadaşım bir paylaşımımın altın link vererek yazmış ” Covid’e yakalanıp durumu ağır olan aşı karşıtı hastalar, doktorlara yalvarıyormuş. ‘Ne olur aşı vurun bize’ diye. Ama doktorlar, ‘çok geç’ diyormuş. ‘Daha önce aklınız neredeydi? diye soruyorlarmış. Yukarıdaki haber bunu anlatıyor.’’, şeklinde İngilizce yayınlanmış sözde bir haber. 

Haberi inceledim pek sağlıklı bulmadım, aşı olmak istemeyenleri etkilemek için yapılmış çakma bir habere benziyor.

Bu türden propaganda haberlerini kaynak gösterenlere bir veri olsun diye Sözcü Gazetesinin haberiyle birlikte Cumhuriyet Gazetesin haberlerini kapak konusu yaptım. Hangi ülkelerde aşıdan kimler nasıl ölmüş ayrıntıyı aşağıda verdiğim linkten ayrıntısını inceleyebilir.  

Böyle çakma haberlere niye ihtiyaç duyuyorlar anlaşılır gibi değil, diyelim ki haber doğru, ayrıca aşı olmayan birinin korona virüsüne yakalanmasından daha doğal ne olabilir ki?

Aşı olmayan bir kişinin korona virüsüne yakalanması çok normal anormal olan iki doz aşı olanların korona virüsüne yakalanmasıdır. İki doz aşıyı olup 18 İsviçreli neden öldü? (3)  Asıl buna verilecek bir cevabınız olmalıdır değilmi? Sanıyorum bu soruma yanıtınızı boş yere bekler olacağım.

Aşı olanlar korana virüsüne yakalanıyorlarsa biz bu aşıyı neden olduk diye kendini ve yetkilileri sorgulamaları gerekir. İşin hoş tarafı, aşı olanların hiç birisi yetkilileri kesinlikle sorgulayamaz olmalarıdır.

Aşı olurken boşa kâğıt imzalatmıyorlar, hiçbir konuda dava açmayacağına dair aşı olan bireyden taahhüt aldıkları için, aşı olan birey hiçbir koşulda davada açıp tazminat isteyemiyor.

Ölen öldüğüyle kalıyor aşı zombisi olmak için üçüncü ve dördüncü doz aşıyı beklemek durumunda kalıyorlar / kalacaklar. Her uydurulan varyant ile üçüncü dördüncü doz aşıyı olmak için sıralarını bekleme umuduyla baş başa kalacaklar gibiler.

Her başarısızlıklarında varyant uydurmaları işte bu yüzdendir.

Bunca zamandır aşıların başarısızlıklarını varyantla üzerlerini örtmeye, gerçeği gizlemeye çalıştılar. Şimdi de başarısızlık isim listelerine bir bakalım: Lambda, Kappa, Lota, Theta, Zeta, Epsilon, Gamma, Beta, Alfa, Delta (4)

Açık artırmaya girmiş bir ürün gibi, yok mu artıran?, diyesi geliyor insanın…

Bu varyantlara dikkat edin, uydurulan her bir varyant korku ikliminin kendisidir.

Dünya düzeninin değiştirilmesi için planlanan kuş gribi, domuz gribi gibi deneme sürümleriyle altyapısı oluşturulan strateji retoriğin son hali Covit 19, korona virüsüdür. Bu işin sekretaryası da DSÖ’dür.

DSÖ tarafından fonlayarak beslediği daha önce hiç tanımadığımız ismini cismini bilmediğimiz bir anda peydahlanan özel habercilerle sabah akşam korona’dan kaynaklı ve ölüm haberleriyle sağlıklı insanların psikolojisi bozma stratejisinin ana dayanağı ölümü gösterip sıtmaya razı etme öğretisinden beslenmektedir.

Bu propagandadan etkilenen binlerce insan aşı kuyruğuna girmelerinden yola çıkarsak bu konuda nispi başarı sağlamış olsalarda başarıları yeterli değil.

Her şeyden önce şu çok iyi anlaşılmalı ben aşı karşıtı değilim, aşı karşıtı birisi olsaydım en yakınım olan eşimi etkilerdim. Eşim kendi iradesiyle iki doz BioNTech oldu.  Aşı olmak isteyen insan tabiiki aşısını olmalıdır. Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse ben aşı olmayı düşünmüyorum. Ben kimsenin özgür iradesine karışamam. Aşı olan kimi kendinden menkul şahsiyetler, benim özgür irademe karışmaya, yaptırım uygulattırmaya hakları yoktur.

‘Dünya Sağlık Örgütü’ (DSÖ) denilen çetenin emirlerine uymak zorunda değilim. Dünya Sağlık Örgütüne üye ulus devletleri ne gibi taahhütler verdiler bu benim sorunum değil. Ulus devletlerin kendi aralarında vardıkları Consencius ile tek merkezden uygulanan dayatmaları deşifre etmek aklıselim düşünen sorgulayan her duyarlı insanın başlıca görevidir. Aşı olmak isteyen buyursun aşı olsun herkes kendi özgür iradesiyle bu seçimi benimser.

Ben aşı olan bir insana nasıl aşı olma demiyorsam, aşı olupda onurlu irademle atbaşı giden kişilik haklarımı hazmedemeyen kendinden menkul, kendine vazife biçen, şahsiyetler aşı olmak istemeyen insanlara aşı olacaksınız dayatması yapmasın. Herkes haddini bilsin. Olduğun aşı seni korumuyorsa aşı olmayanlar size ne yapabilir ki? Bunu aşı olmadan önce düşünecektin.

Covit 19 diğer bir adıyla korona denilen bir virüs söz konusudur bir sürü insanın bu virüsten etkilendiği de ayrı bir gerçekliktir. Uygulanan aşı ne kadar koruyucu bu tartışmalıdır.

Resmi ağızlara bakarsak 2 doz aşı olana korona bulaşmayacağının taahhüttü yaptıkları propagandanın içindeydi. Sabah akşam ölüm haberleriyle yaptıkları propaganda ile insanları 2 doz aşıya razı ettiler.  Aşı olmalarına rağmen korona virüsüne yakalananlar ortaya bir bir çıkmaya başlayınca ansızın bir anda ağız değiştirdiler.

Soralım o zaman hani iki doz aşı olunca korona virüsü aşı olanların yakınından bile geçemeyecekti, ne oldu?

Şimdi de diyorlar ki aşı olmayanlar yüzünden risk altındayız diyenlere HÖST! , diyebilmek yerinde ve makul bir cevaptır.

Siz kendinizi aşı olarak garanti altına aldınız konumunuz diğer bir deyişle arkanız sağlam olması gerekiyor.

Asıl ortada risk varsa aşı olmayanlar için vardır. Bırakında bunu aşı olmayanlar düşünsün.

Aşı olmayanları bir şeyleri bahane ederek kendilerinden daha çok düşündünüz mü, bu şüphe çeker, şüphe uyandırır. Bu bağlamda niyetiniz sorgulanır. 

Şimdi de aşı olmayanlara yasaklar getirmeye çalışan bir zihniyet peydahlanmaya başladı amaçları aşı olmayanları yıldırmak yıpratmak lanet olsun şu aşıyı olayımda kurtulayım dedirtme stratejisidir. Yasal olmayan bu davranış insan haklarına aykırıdır. Gün gelir bu propagandaya alet olmuş şakşakçılar yasalar nezdinde hesap verir.

_Ali Galip Sayılgan_

Kaynaklar:

(1)  https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/asi-karsitiydi-covid-19dan-yasamini-yitirdi-1855752

(2)  https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/pfizer-biontechin-corona-asisini-yaptirdiktan-sonra-oldu-6212832/

(3)  https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/iki-doz-asi-yaptiran-18-isvicreli-oldu-6557384/

(4) https://i2.wp.com/koronadur.metropolfm.de/ohoalilr/2021/07/Korona-Virus-Varyantlar-3.jpg?w=553&ssl=1

 

 

 

Bu yazı GENEL kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.